• 1394/08/11
  • شاخه : انواع غذا ,
  • بازدید : 2875

مواد لازم:

نان لواش                 دو عدد

پنیر خامه ای هراز    100 گرم

پنیر گوسفندیهراز    50 گرم

خامه یا ماست خامه ای هراز   50 گرم

سبزی خوردن( گشنیز،ریحان، نعنا، شوید و کمی تره)   200 گرم 

گردو دندون گیر خرد شده      100 گرم

( منظور از دندون گیر خرد شدن اینه که خیلی نرم نشه تا وقتی خوره میشه زیر دندون احساس بشه، برای اینکار میتونید گردو ها رو توی نایلون یا زیپ لاک بریزید و با وردنه یا گوشت کوب له کنید)           

طرز تهیه:

اگه از نان لواش استفاده میکنید، حتما باید نرم باشه. مقدار و درصد پنیر ها بستگی به خودتون داره، میتونید کلا از پنیر خامه ای استفاده کنید، یا از ترکیب چند نوع پنیر، اگه از پنیر خامه ای استفاده نمی کنید، مقداری خامه یا ماست خامه ای به پنیر اضافه کنید تا پنیر نرم بشه. پنیر ها رو با چنگال له و نرم کنید. و روی نون بمالید.

سبزی رو ریز خرد کنید. روی نونها سبزی و گردو رو پخش کنید. مقدارش رو میتونید بنا به ذائقه تون کمتر یا بیشتر کنید

نون رو از یک طرف رول کنید، اگه نرم بود همون موقع میشه برش زد ولی اگه نونتون کمی خشک بود داخل کیسه فریزر بگذارید و مقداری داخل یخچال بگذارید بمونه تا پنیر نون رو نرم کنه، بعد برش بزنید. اگه از چاقوی اره ای استفاده کنید، بهتر و راحتتر برش میخوره، ولی با چاقوی معمولی هم امکان پذیره.نوش جان...

مطالب مرتبط :
  1. رولت کوکو سبزی
  2. رولت اسفناج

پاسخ