مواد لازم:
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق سوپخوری |
ماست خامه ای هراز 150 گرم |
هلو یخ زده 450 گرم |
عسل 3 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
در ابتدای کار هلو را شسته و هسته و در صورت تمایل پوست آن را جدا کنید و روی آن مقداری آبلیمو تازه ریخته و اجازه دهید داخل فریزر کاملا یخ بزند.
وقتی هلو یخ زد هلو را به همراه ماست خامه ای و عسل 5 دقیقه بزنید تا خامه ای شوند.
ماست یخ زده را فوراً سرو کنید یا آن را در یک ظرف محفوظ از هوا بریزید و تا 1 ماه در فریزر نگهداری کنید.
نکته:
من ترجیح می دهم ماست یخ زده ترش تر باشد اما شما اگر می خواهید دسر شیرین مزه تری داشته باشید می توانید عسل بیشتری اضافه کنید.
نکات:
1در صورت تمایل 5قاشق غذاخوری آب هلو(نکتار)نیز به مواد اضافه کنید.
2گر دوست داشتید کمی رنده پوست لیمو هم به ماست اضافه کنید تا خوششمزه تر شود.
مطالب مرتبط :