مواد لازم:
آرد: ۳۵۰گرم
بیکینگ پودر: ۲ ق.چ
پودر نارگیل: ۹۰گرم
نمک : ۱/۲ ق.چ
شکر: ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای هراز: ۱۵۰ گرم
رنده پوست لیمو: ۱ عدد
کره ذوب شده: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ درشت:  ۱عدد
شیر هراز: ۱۰۰ گرم
آب لیموترش: ۱ ق .غ
پودر قند:برای غلطاندن
طرز تهیه:
تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشند،شکر؛رنده پوست لیمو و پنیر خامه ای را می زنیم تا کمی مخلوط شوند. کره ذوب شده که هنوز کمی گرم است اضافه می کنیم ؛هم می زنیم تا موادترکیب شوند، تخم مرغ را اضافه کرده و کمی می زنیم.بعد شیر را اضافه کرده بعد آب لیمو ترش حالا موادخشک شامل آرد؛بیکینگ پودر؛جوش شیرین ؛نمک و پودر نارگیل رو اضافه می کنیم و با پره پارویی همزن می زنیم تا مواد کاملا ترکیب شوند.از مواد گلوله های کوچکی برداشته؛در دست گرد می کنیم درون پودر قند می غلطانیم و در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم ؛با فاصله می چینیم.
نیازی به فشار دادن و پهن کردن آنها نیست ؛خود شیرینی ها در هنگام پخت پهن شده و روی آنها ترک می خورد.
دمای فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه می پزد،
با این مواد ۳۰ عدد شیرینی در سایزی که می بینید؛درست میشود.نوش جان...

مطالب مرتبط :
  1. فال شیرینی
  2. شیرینی لیمویی

پاسخ