مواد لازم:

پودر کاکائو 5            قاشق غذاخوری

کره                    2 قاشق غذاخوری

شیرعسلی            200 گرم

خامه عسلهراز     100 گرم

ترافل برای تزئین

طرز تهیه:

تمام مواد را درون قابلمه بریزید سپس بر روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا مواد غلیظ شوند و حالت خمیری نرم پیدا کنندظرفی را چرب کنید سپس مایه شکلات غلیظ شده را درون ان بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.

پس از انکه خنک شد دست خود را با کره چرب کنید و مقداری از مواد را در دست به صورت گرد در آورید و در  ترافل شکلاتی ، یا پودر پسته،پودر نارگیل ...بچرخانید و درون کاغذهای مخصوص شکلات قرار دهید.

نکته ها: میتوانید بجای پودر کاکائو و کره از یک بسته شکلات تلخ استفاده کنید ، همچنین اگر ترافل در دسترس ندارید میتوانید گلوله های شکلاتی را درون پودر پسته ، نارگیل ، فندق ، پرک بادام و … بچرخانید و سرو کنید. نوش جان...

مطالب مرتبط :
  1. دسر پنیر شکلاتی
  2. دونات شکلاتی
  3. mousse chocolate (موس شکلات)
  4. کاپ کیک شکلاتی مغز دار
  5. ترافل خامه ای شکلاتی

پاسخ