تیرامیسو یک دسر خوشمزه و محبوب ایتالیایی می باشد که می توان با تخم مرغ یا بدون تخم مرغ آنرا تهیه کرد. این دسر بسیار راحت و سریع درست می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ آشنا می شوید.

مواد لازم :

پنیر خامه ای هراز:350 گرم

شکر: 100 گرم

قهوه سرد: ۳/۲ پیمانه ( نسکافه فوری یا شیرکاکائو را می توانید جایگزین کنید )

خامه هراز: 200 گرم

بیسکوئیت لیدی فینگر: 200 گرم  ( کیک اسفنجی یا کیک شیفون و یا نان لطیفه یا بیسکوییت پتی بوررا می توانید جایگزین لیدی فینگر نمائید)

پودر کاکائو و رنده شکلات تلخ برای تزئین

طرز تهیه:

مرحله ۱ - قالب مستطیل شکلی با اندازه ۲۰ در ۱۰ سانت را با پلاستیک تمیز بپوشانید. شکر و پنیر خامه ای را مخلوط کرده و برای ۱ دقیقه بزنید.

مرحله ۲ – خامه و ۱ قاشق غذاخوری قهوه را به مواد قبلی افزوده و بزنید تا مواد با هم خوب ترکیب شوند.

مرحله ۳ – نصف از مخلوط خامه را در قالب ریخته و در سطح آن صاف کنید. نصف بیسکوئیت ها را به آرامی در قهوه سرد شده بزنید بطوریکه فقط سطح آن با قهوه تماس پیدا کند، سپس روی مخلوط خامه قرار دهید.

مرحله ۴ – مابقی مخلوط خامه را روی بیسکوئیت ها ریخته و صاف کنید، بیسکوئیت های باقیمانده را نیز به روش قبل عمل کرده و روی کرم خامه ای قرار دهید. سپس قالب را برای ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله ۵ – تیرامیسو را در ظرف مورد نظر برگردانده و با پودر کاکائو و رنده شکلات تزئین کرده و سرو نمائید.

 نکات:

به دلخواه می توانید از شکلات چیپسی یا انواع مغزیجات برای بین لایه ها استفاده کنید.

نان لطیفه یا کیک اسفنجی برش خورده را می توانید جایگزین لیدی فینگر نمائید.

تیرامیسو را می توانید در قالب، ظروف شیشه ای و یا بصورت تک نفره درست کرده و سرو نمائید.

پاسخ