مواد اولیه:

آرد                  300گرم

شکر              300 گرم

کره               185 گرم

شیر هراز             250 گرم

نسکافه          1 قاشق چایخوری

پودر کاکائو      4قاشق غذاخوری

تخم مرغ         3 عدد

بیکینگ پودر     2 قاشق چایخوری

نمک         1هشتم قاشق چایخوری

 

مواد کرم موکا:

کره                  100گرم

آرد                 3 قاشق غذاخوری

خامه هراز           100 گرم

شیرهراز              100 گرم

پودر قند             150 گرم

نسکافه             2 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو          2قاشق غذاخوری

دسر نسکافه هراز    150 گرم

توت فرنگی به میزان لازم (برای تزیین(

مواد رویه شکلاتی برای تزیین :

دسر شکلاتی هراز     200 گرم

کره (منجمد شده)       50 گرم

شکر                  1 ق غ

 
طرز تهیه:
ابتدا فر را روشن کنید تا کاملا داغ شود(دمای 180تا200درجه سانتی گراد).کره و تخم مرغ را نیز در دمای اتاق قرار دهید تا گرم شوند.داخل ظرفی کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن یکنواخت کنید و یک عدد تخم مرغ را افزوده و 1دقیقه با همزن به خوبی بزنید و بعد تخم مرغهای بعدی را اضافه کنید و به همین ترتیب به ازای اضافه کردن هر تخم مرغ 1دقیقه همزن را بزنید تا یکنواخت شود.آرد،بیکینگ پودر،نمک،پودر کاکائو و پودر نسکافه را با هم مخلوط کرده و 2بار الک کنید تا یکنواخت شده و هوا بخورند.شیر را بجوشانید و اجازه دهید کاملا ولرم شود سپس آن را کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.مخلوط آرد را نیز کم کم روی مایه الک کنید (هر بار کمی آرد ریخته و مخلوط کنید و بعد کمی شیر اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید).داخل قالب مورد نظر کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخل آن بریزید و به مدت یک ساعت داخل فر بپزید.وقتی کیک کاملا پخت آن را داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی سرد شود.
 
طرز تهیه کرم موکا:
ابتدا آرد را 2بار الک کنید و بعد شیر را کم کم به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.خامه و پودر کاکائو را نیز به مواد افزوده و آنها را با همزن یکنواخت کنید.مواد را داخل ظرفی مناسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود(نیازی به جوش آمدن نیست).وقتی مایه غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.کره نرم شده در دمای اتاق را 2 دقیقه با همزن بزنید سپس پودر قند و پودر نسکافه را اضافه کنید و مجدد بزنید تا سبک شود ، مخلوط کره را به مخلوط خامه ای که خنک شده است اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم یکدست شود، سپس دسر نسکافه ای را به کرم اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم موکا یکدست ونرم شود .کرم را به مدت 15تا20دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
طرز تهیه رویه شکلاتی :
کره را با شکر با سرعت زیاد همزن آنقدر هم می زنیم تا سفید شود سپس دسر شکلاتی  را به آن اضافه می کنیم  و هم میزنیم تا کاملا" ترکیب شود سپس کمی در یخچال می گذاریم تا کمی سفت شود ،سپس روی کیک را با این کرم کاملا" می پوشانیم ، تعدادی توت فرنگی را به آن آغشته کنید.بعد از خنک شدن کرم و کیک،کیک را به 2قسمت تقسیم کرده و داخل و روی آن را با کرم موکا و رویه شکلاتی پوشش دهید و بعد با توت فرنگی شکلاتی تزیین کنید.

نکات:
1)
در صورت تمایل به جای پودر نسکافه از پودر قهوه فوری استفاده کنید.
2)
میتوانید بین کیک هم از کرم و هم از توت فرنگی استفاده کنید.
3)
میتوانید کیک را به صورت چند لایه تهیه کرده و یک لایه در میان از خامه زده شده و کرم موکا استفاده کنید.
نوش جان...

مطالب مرتبط :
  1. دسر پنیر شکلاتی
  2. دونات شکلاتی
  3. کاپ کیک شکلاتی مغز دار
  4. ترافل خامه ای شکلاتی
  5. کیک خیس شکلاتی

پاسخ