• 1393/09/11
  • شاخه : انواع غذا ,
  • بازدید : 2384

رولت اسفناج:
مواد لازم
:

اسفناج خرد شده               ۳۰۰گرم

تخم مرغ                             ۳عدد

آرد                                     ۱قاشق غذاخوری

ماست بورانیهراز              200 گرم

پنیر خامه ای هراز                100 گرم

گردوی ریز شده                     ۷تا۸قاشق غذاخوری

روغن برای چرب کردن              مقداری

نمک+فلفل+زردچوبه               به مقدار لازم

کاغذ روغنی                          به اندازه سینی

 طرز تهیه:

۱.اسفناج را کاملا ریز میکنیم و بعد تخم مرغ+نمک+فلفل و زردچوبه+آرد را به آن اضافه و خوب هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.

۲.قالب یا ظرف تفلون را چرب میکنیم و بعد مواد راته قالب پهن میکنیم.

۳.سپس در فری که از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم در طبقه وسط فر قرار میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه.

۴.بعد از فر درآورده داخل یک کاغذ روغنی پهن و رول میکنیم و به مدت ۲ساعت داخل یخچال میگذاریم.

۵.بعد از یخچال درآورده و باز میکنیم و یک مقدار خیلی کم مرطوبش میکنیم و از ماست بورانی و پنیر خامه ای روی آن میمالیم و گردوی ریز شده را روی آن میپاشيم.

۶.حالا رولش میکنیم و با چاقوی تیز برش میزنیم به اندازه دلخواهتون.بعد هم با سلیقه خودتون تزیین و در ظرف مورد نظرتون بچینید.

نکته:

1.این مایه باید یک مقدار رقیق باشه.

۲.نباید سرخ بشه فقط وقتی انگشتمونو زدیم و حالت چسبندگی نداشت از فر درمیاریم.

۳.حتما از چاقوی تیز برای برش زدن استفاده شود.

نوش جان... 

مطالب مرتبط :
  1. رولت کوکو سبزی
  2. گراتن اسفناج
  3. رولت نون و پنیر،سبزی

پاسخ