سوپی پورهمانند و خوشرنگ که جلوهدهنده میز غذا است و مورد علاقه گیاهخواران.
برای اینکه سوپ لبو غلیظ و خامه ای تر باشد و ظاهر زیبایی نیز به آن بدهیم، مقداری خامه را با آن مخلوط میکنیم. برای درست کردن این سوپ 1 ساعت زمان نیاز دارید. این سوپ به عنوان پیش غذا برای 8 نفر قابل سرو است.
مواد لازم:
لبوی متوسط 3 عدد
برگ بو 1 عدد
سیب زمینی متوسط 1 عدد
آب مرغ 4 پیمانه
آب 2 پیمانه
ماست لبو هراز 500 گرم
پیاز خرد شده 1 پیمانه
خامه هراز 100 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش 2 قاشق غذا خوری
نمک وفلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
- روغن را روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و برای 3 دقیقه سرخ کنید تا نرم شود.
- چغندر و سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید.
- آب مرغ، آب، نمک ، فلفل سیاه، چغندر، برگ بو و سیب زمینی را به پیاز اضافه کنید.
- اجازه دهید تا مواد به جوش بیایند، سپس شعله را کم کنید و درپوش قابلمه را بگذارید تا مواد بجوشند تا پخته شوند. بعد از آن برگ بو را دور بیاندازید.
- مواد پختهشده درون قابلمه را در میکسر پوره کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
- مخلوط خمیری را به قابلمه بازگردانید و برای 5 دقیقه روی شعله کم حرارت دهید تا کاملاً گرم شود.
- آن را از روی شعله بردارید و آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
- ½پیمانه سوپ را با خامه و ماست لبو ترکیب کنید.
- سوپ را به طور برابر بین 8 کاسه تقسیم کنید.
- روی هر کاسه 1 قاشق غذاخوری از مخلوط خامه و ماست بریزید، با استفاده از سر چاقو مخلوط خامه ترش را برای سرو کمی حالت دهید. نوش جان...