• 1393/08/14
  • شاخه : انواع سوپ ,
  • بازدید : 3028

سوپی پوره‌مانند و خوش‌رنگ که جلوه‌دهنده میز غذا است و مورد علاقه گیاهخواران.

برای اینکه سوپ لبو غلیظ و خامه ای تر باشد و ظاهر زیبایی نیز به آن بدهیم، مقداری خامه را با آن مخلوط میکنیم. برای درست کردن این سوپ 1 ساعت زمان نیاز دارید. این سوپ به عنوان پیش غذا برای 8 نفر قابل سرو است.
مواد لازم

لبوی متوسط        3 عدد

برگ بو                1 عدد

سیب زمینی متوسط 1 عدد

آب مرغ               4 پیمانه

آب                    2 پیمانه

ماست لبو هراز     500 گرم

پیاز خرد شده      1 پیمانه

خامه هراز       100 گرم

روغن زیتون        1 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش      2 قاشق غذا خوری

نمک وفلفل        به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. روغن را روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و برای 3 دقیقه سرخ کنید تا نرم شود.
  2. چغندر و سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید.
  3. آب مرغ، آب، نمک ، فلفل سیاه، چغندر، برگ بو و سیب زمینی را به پیاز اضافه کنید.
  4. اجازه دهید تا مواد به جوش بیایند، سپس شعله را کم کنید و درپوش قابلمه را بگذارید تا مواد بجوشند تا پخته شوند. بعد از آن برگ بو را دور بیاندازید.
  5. مواد پخته‌شده درون قابلمه را در میکسر پوره کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
  6. مخلوط خمیری را به قابلمه بازگردانید و برای 5 دقیقه روی شعله کم حرارت دهید تا کاملاً گرم شود.
  7. آن را از روی شعله بردارید و آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  8. ½پیمانه سوپ را با خامه و ماست لبو ترکیب کنید.
  9. سوپ را به طور برابر بین 8 کاسه تقسیم کنید.
  10. روی هر کاسه 1 قاشق غذاخوری از مخلوط خامه و ماست بریزید، با استفاده از سر چاقو مخلوط خامه ترش را برای سرو کمی حالت دهیدنوش جان...

پاسخ