• 1393/01/02
  • شاخه : انواع سوپ ,
  • بازدید : 2849

 

این سوپ که با عصاره مرغ، سبزیجات و پنیر خامه ای تهیه می‌شود پیش غذایی مناسب و خوشمزه برای روز های عید شما است.

این سوپ کانادایی را در زمان کوتاهی، کمتر از 1 ساعت، می‌توانید آماده کنید.

بهتر است از نان روگن برای تهیه خرده نانهای روی سوپ استفاده کنید.

مواد لازم

شیر پر چرب هراز

700 گرم

آرد

100 گرم

پنیر خامه ای هراز

300 گرم

نان تست

3 تکه

عصاره مرغ

1 لیتر

کرفس

2 ساقه

پیاز

1 عدد

هویج

2 عدد

کره

1 قاشق چای‌خوری

پاپریکا

½ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

½ قاشق چای‌خوری

 
طرز تهیه:

1.     نان تست را به اندازه‌های 1.5 سانتی‌متری برش بزنید.

2.     پیاز و هویج را پوست گرفته و به‌صورت مکعبی خرد کنید.

3.     ساقه کرفس را خرد کنید.

4.     دمای فر را به 375 درجه سانتی‌گراد برسانید.

5.     قطعات نان را تا جایی‌که کاملاً تست شوند در فر قرار دهید. (حدوداً 15 دقیقه)

6.     همزمان با تست شدن نان‌ها، پیاز، کرفس و هویج را با غذاساز با هم مخلوط کنید سپس کره را در ظرف مناسبی آب کنید و مخلوط سبزیجات را به آن اضافه نمایید و به مدت 5 دقیقه آنها را سرخ کنید.

7.     آرد را به تدریج به آب مرغ و شیر اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود سپس به تابه سبزیجات اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.

8.     پاپریکا و فلفل سیاه را اضافه نمایید و 10 دقیقه دیگر این مخلوط را با حرارت ملایم بپزید.

9.     پس از آن سوپ را از روی حرارت بردارید و پنیر را به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا کاملاً پنیر در سوپ ذوب شود.

10.   سوپ را در کاسه بریزید و روی آن را با  نان‌های جو تست شده  و کمی سبزی تزیین کنیدنوش جان....

مطالب مرتبط :
  1. دسر پنیر شکلاتی
  2. برانیز پنیری(cheese brownies)
  3. فال پنیر
  4. مرغ طلایی با پنیر
  5. نان پنیری با سبزیجات

پاسخ