• 1392/12/15
  • شاخه : انواع سوپ ,
  • بازدید : 3543

مواد لازم: 
سینه مرغ بدون پوست  300 گرم
قارچ  300 گرم
سیب زمینی  200 گرم
آرد سفید 4 قاشق سوپخوری
کره  30 گرم
آب مرغ 300 گرم                                                                                                                      
شیر پر چرب هراز 800 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
خامه هراز 100 گرم

طرز تهیه :
آرد و کره را کمی روی حرارت ملایم گرما می دهیم و شیر و آب مرغ را کم کم اضافه می کنیم و بهم میزنیم بعد از چند دقیقه گوشت مرغ ،قارچ و سیب زمینی را اضافه مینمائیم و کمی نمک میریزیم بعد از آماده شدن در سوپخوری میریزیم , خامه را به آن اضافه می کنیم  همچنین روی آن را  با خامه تزیین کنید .نوش جان...

پاسخ