موادلازم کیک:
تخم مرغ=3 عدد
شیر پر چرب هراز=500 گرم
پکینگ پودر=2 قاشق چایخوری
شکر=400 گرم
روغن=250 گرم
آرد = 500گرم
پودر کاکائو=5 قاشق غذا خوری
وانیل= 1 قاشق چای خوری
دسر کرم کارامل هراز 600 گرم
طرز تهيه:
ابتدا دسر کرم کارامل هراز را در ظرفی ريخته روي بخار آب جوش قرار دهید تا شل شود،
سپس با همزن برقي بزنيد ودر یخچال قرار دهید تا خنک و کمی سفت شود.
تمام مواد لازم براي كيك بجز آرد را با همزن خوب بزنيد تا نرم شود(بجز آرد که باید در آخر اضافه گردد تا خام نباشد) سپس در آخر آرد وپودر کاکائو را به آن اضافه كرده و با قاشق هم بزنيد. (دقت شود بعد از اضافه کردن آرد نباید زیاد هم زد). مواد كيك بدست آمده را روي مواد كارامل بريزيد.سعي كنيد مواد كيك در تمام سطح ظرف ريخته شود، مواد كيك در كارامل حل نخواهد شد!
ظرف كيك را در ظرف فر كه تا نيمه آب جوش ريخته ايد بگذاريد سپس ظرف را به مدت 2 ساعت با حرارت 180 درجه سانتيگراد بگذاريد تا كيك به طريق بن ماري بپزد. در صورتي كه در حين پخت آب ظرف تمام شد دوباره ظرف را تا نيمه آب داغ بريزيد.
پس از اطمينان از پخت كيك آن را در ظرف مخصوص كيك برگردانيد.زير آن كيك خواهد بود و روي آن كارامل.
كيك را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.نوش جان....