مواد لازم:

آرد=200 گرم

نمک=4/1 قاشق چایخوری

کره یا مارگارین=150 گرم

شکلات تلخ=180 گرم

شکر=400 گرم

وانیل=4/1 قاشق چایخوری

تخم مرغ درشت زده شده=3 عدد

مواد لازم برای کرم پنیری:

پنیر خامه ای هراز=300گرم

تخم مرغ درشت=2 عدد

پودر شکر=300 گرم

وانیل=4/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب مستطیل 20 در 30 سانتی را چرب کرده کنار بگذارید.

2. آرد و نمک رادر ظرفی مخلوط کرده کنار بگذارید. کره و شکلات را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا آب شود،سپس از روی حرارت بردارید. .در ظرفی جدا تخم مرغ ها،شکر و وانیل را با همزن به مدت 2 دقیقه بزنید سپس مخلوط شکلات و کره را به آن اضافه کنید و 1 دقیقه بزنید تا خوب مخلوط شوند.آرد را اضافه کرده و به آرامی  با قاشق فلزی هم بزنید تا مخلوط شود و مواد را داخل قالب آماده پهن کنید.

3. در ظرفی جداگانه پنیر خامه ای،تخم مرغ،پودرشکر و وانیل را با دور کند همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. مواد پنیری را روی لایه قبلی بریزید با پالت صاف کنید. قالب را داخل فر قرار داده تا سطح روی شیرینی طلایی شود(به مدت 55 تا 60 دقیقه). دقت داشته باشید بعد از پخت فقط دور این شیرینی سفت می شود.شیرینی را پس ازخنک شدن به ابعاد مورد نظر برش دهید.نوش جان...

پاسخ