مواد لازم :

بلغور گندم =1 کیلو
اسفناج پاک شده و خرد شده=800 گرم
نخود پخته =300 گرم
پیاز متوسط =3 عدد                                                                                                         
سیر تکه شده =2 حبه
روغن = 4 قاشق سوپخوری
کشک غلیظ هراز =1 کیلو
نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار دلخواه

:طرز تهیه

پیازوسیر را خرد کرده و سرخ می کنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم.سپس بلغور را با 17 تا 18 لیوان آب (5/4 لیتر آب) با پیاز مخلوط کرده می گزاریم با حرارت ملایم بپزد و به طور مرتب هم می زنیم که ته نگیرد.بعد اسفناج را به آن اضافه می کنیم.سپس نخود پخته شده را داخل آش می ریزیم و می گزاریم آش جا بیفتد.کشک را همراه 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن به مواد اضافه می کنیم و می گزاریم تا چند جوش بخورد. سپس رویش را با نعناع داغ تزیین می دهیم. این آش بسیار خوش طعم و خوشمزه است ..

پاسخ