مواد لازم:

1- شیر کیسه ای هراز یک کیسه یا شیر بطری هراز یک بطری

2- پیاز 2 عدد بزرگ

3- هویج 4-5 عدد

4- سیب زمینی بزرگ 1 عدد

5- گوشت چرخ کرده 100 گرم

6- آب گوشت یا مرغ یک لیوان

7- خامه هراز 1 بسته (100 گرم)

8- کره 50 گرم

9- روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری

10 -آبلیمو4-3 قاشق غذاخوری

11- نمک و فلفل به مقدار لازم

12- زردچوبه و ادویه کاری یک قاشق غذا خوری

13- قارچ 2 عدد

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده همراه با زرد چوبه و کاری با روغن زیتون و کره تفت می دهیم.سپس هویج ها و سیب زمینی را رنده کرده در پیاز ریخته و تفت میدهیم.سپس آن گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به همراه این مواد تفت می دهیم.بعد از تفت خوردن کامل این مواد یک لیوان آب گوشت را همراه با یک لیوان آب معمولی در این مواد ریخته و شعله (حرارت) را ملایم می کنیم(البته بعد از  یک جوش خوردن)تا به مدت1 تا 1/5 ساعت کاملا پخته شود.بعد از آن که آب این مواد کم شد،شیر سرد را باآرد مخلوط کرده و بهم می زنیم و در داخل مواد پخته شده می ریزیم.بعد از یک بار جوش خوردن مواد ، شعله را کم کرده و خامه را به آن اضافه می کنیم.سوپ آماده است و برای سرو کردن آن می توان4-3 قاشق آبلیموی تازه(یک عدد آب لیمو ترش بزرگ)داخل آن سوپ می ریزیم.حال برای تزیین سطح این سوپ می توان از کمی جعفری تازه خرد شده یا قارچ در ظرف استفاده کرد.

مهندس فتانه آبادیان - مدیر R&D شرکت لبنی دوشه آمل

مطالب مرتبط :
  1. کلوب لبنی هراز
  2. آشنایی با بنیانگذار لبنی هراز
  3. پودینگ هویج هراز
  4. سوپ مرغ با ماست کرفس هراز
  5. کیک کرم کارامل هراز

پاسخ