آبگوشت کشک یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهر اراک است.

موادلازم:

 گوشت گوسفند

 نیم کیلو

 نخود

 نصف لیوان

 پیاز بزرگ

 2 عدد

 سیب‌زمینی متوسط

 3 عدد

 کشک هراز

 1 کیلو گرم

آب 

 یک و نیم لیتر

نعنا داغ 

به میزان لازم

زردچوبه

به میزان لازم

نمک و فلفل

به میزان لازم

گل زرد

جهت تزیین

طرز تهیه آبگوشت کشک:

گوشت را به همرا نخود، پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.
سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.
در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه می‌کنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار می‌گذاریم
کشک را که قبلا آب کرده‌ایم درون ظرف نعنا داغ می‌ریزیم.
وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمی‌داریم و به ظرف آبگوشت اضافه می‌کنیم، آنگاه با باقی‌مانده نعنا داغ و گل زرد تزیین می‌نماییم
.

پاسخ