مواد لازم :

200گرم جو پرک شده
200 گرم خامه هراز                                                                                                  
5.0 لیتر آب گوشت بدون چربی                                                                                   
1عدد پیاز خرد شده 
2عدد هویج نگینی خرد شده                                                                                          
5 عدد قارچ نگینی خرد شده
۳قاشق سوپخوری نخود فرنگی                                                                                       
3 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده
1 لیتر شیر کم چرب هراز  
نمک و فلفل وزرد چوبه و آویشن به میزان لازم 

مواد لازم سس شیر:

1 لیتر شیر پر چرب هراز                                                                                        
5 قا شق آرد گندم                                                                                                                               
30 گرم کره                                                                                                                              
200 گرم خامه هراز

طرز تهیه:

ابتدا جو را به مدت ۲ ساعت در آب خیس نموده، سپس آن را می شوییم. جو شسته شده را با آب گوشت و100 گرم خامه و شیرمخلوط میکنیم و می پزیم تا زمانی که کاملا لعاب دهد سپس هویج وپیاز و نخود فرنگی ودرآخرقارچ را اضافه می کنیم، زمانی که مواد پخته شد.در ظرفی دیگرسس را آماده می کنیم :(ابتدا کره و آرد را کمی حرارت می دهیم سپس شیر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا جوش بیاید و سفت شود سپس خامه را به آن اضافه می کنیم  و هم می زنیم .) سس آماده شده را به سوپ اضافه می کنیم سپس  نمک و فلفل و آویشن را به سوپ اظافه می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه بجوشد سوپ آماده شده را داخل سوپخوری ریخته وکمی خامه و جعفری ساطوری شده را برای تزیین روی سوپ می ریزیم.نوش جان...

پاسخ